Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rony a Bad ( 30.10.2010)

Štěnda německého ovčáka nebo kříženci. Nalezeni u Podlíšťan. Jsou asi 3-4 měsíce staří, budou zřejmě většího vzrůstu. Vhodní k rodinnému domku se zahradou. Bude se jim líbit všude tam, kde je budou mít rádi, kde jim poskytnou dobrou výchovu a plné misky. Vhodní i do rodiny s dětmi. Černý Rony je klidnější povahy, druhý pejsek s pálením Bad je rozpustilejší. :-)

 

Bad našel domov v Hroubovicích. Rony bude bydlet v Praze.

Molly (23.9.2010)

Asi roční fenka - sestra Dolly. Přivezena z Chrasti po úmrtí majitelky. Temperamentní, vhodná i na psí sporty, pokud by se jí páníček věnoval. Vhodná do smečky. Určitě by se jí líbilo v byte i na zahradě u rodinného domku. Hodně fixovaná na člověka, za přítomnost s člověkem je nesmírně šťastná.

 

Dolly ( 23.9.2010)

Asi roční fenka - sestra Molly. Přivezena z Chrasti po úmrtí majitelky. Temperamentní, byla by vhodná  i na psí sporty, pokud by se jí páníček věnoval. Vhodná do smečky. Určitě by se jí líbilo v byte i na zahradě u rodinného domku. Hodně fixovaná na člověka, za přítomnost s člověkem je nesmírně šťastná. 

 

Našla domov společně s Molly v Bořicích u Hrochova Týnce.

 

Ája ( 6.9.2010)

Fena, thajský ridgeback nebo jeho kříženec. Asi 4-5 let stará. Přivezena MP Sezemice 6.9.2010. Byla odchycena 28.8.2010 v obci Němčice. Na vodítku vzorná. Umí "Sedni" i " Lehni". Moc ráda se mazlí. Je velmi čistotná. Vhodná do bytu i k domu se zahradou. Se psy vychází dobře, na fenky žárlí.

Vrátila se zpět domů :-)

Doris ( 23.9.2010)

Fenka křížence jezevčíka, přivezena ze Sezemic. Drnosrstá. Maximálně roční fenka. Moc hodná, miloučká, vděčná. Vhodná do bytu, tak i k domku se zahradou. Bezproblémová. Ke psům, i k ostatním zvířatům, i jako člen do rodiny s dětmi. Je to ještě mládě, proto by bylo dobré, kdyby našla svého páníčka co nejdříve.

Elis ( 16.9.2010)

Asi roční fenka křížence knírače. Celočerná, střední velikosti. Milá, hodná. Neumí na vodítku - bez vodítka následuje.  Elis je mladá fenečka, která by si jistě zvykla všude, jak v bytě, tak i na zahradě u rodinného domku. Je nekonfliktní ke psům i k jiným zvířatům. Vhodná i do rodiny, kde mají děti. Je to mladá fenečka, tudíž by bylo dobré, kdyby brzy našla domov a měla nějaký režim a svého pána. Přivezena z Ronova nad Doubravou 16.9.2010.

Našla domov v Mladoňovicích

Laura ( 19.10.2010)

Štěňátko, krátkosrstá fenečka. Zřejmě bude malého vzrůstu. Přivezena z Lukavice

Laurinka odjela do Pardubic.

Smolíček ( 14.10.2010)

Štěndo. Krátkosrstý pejsek asi kříženec jezevčíka. Přivezen MP Chrudim.

Smolíček našel domov v Orli.

Bez fota

Starý pejsek. Přivezen z Nasavrk.

Vrátil se k majiteli zpět do Nasavrk.


Alan
(9.9.2010)
 

Německý ovčák, pes. Dovezen z Řestok, od majitele. Na útulek přivezen uspaný. Je to hodný pes, jen bude potřebovat trochu času. Na vodítku udělal veliký pokrok. V oploceném areálu přijde na zavolání. Nemá rád uzavřený prostor, líbilo by se mu na zahradě u rodinného domku. S ostatními psíky vychází v pohodě.

Domov našel v Řestokách.

Mája a Mila ( 26.9.2010)

Dvě štěňátka - fenečky, staré 4 max. 5 týdnů. Nějaká zrůda, která se nazývá člověkem je pohodila u lomu u Proseče. 

 

Mila našla domov v Krucemburku.

Mája odjela do Chrudimi.

Niki (7.10.2010)

Štěně, fenka křížence asi jezevčíka a kokra. Přivezena z Chrudimi.

Niki bude bydlet v Havířově.

Dany (květen 2009)

Německý ovčák, pes. 4 roky starý. Temperamentní. Hodný, mazlivý. Není agresivní, spíše bázlivý. Potřebuje trpělivost a čas, aby si na nového páníčka mohl zvyknout. Umí chodit na vodítku. Není vhodný k drobnému domácímu zvířectvu. S ostatními psíky se hůže snáší.

 

Dany našel domov v Praze.

Fred (červen 2009)

Asi dvouletý kříženec velikosti bígla. Někdo vyhodil u silnice u obce Kunčí. K lidem je hodný. Mazlivý. Nehodí se do domácnosti, kde mají kočky. Fred užívá léky na epilepsii nervového původu (cca 300Kč měsíčně).

 

Domov našel v Přelouči.

Pes, zřejmě kříženec labradora. Přivezen MP 19.9.2010. Měl obojek. Hodný. Vyzvedne si ho majitel.

 

Vrátil se zpět domů ke svému páníčkovi do Chrudimi.

Brita ( 13.8.2010)

Fena NO, přivezena z Podhůry. Moc milá, pěkná.

 

Domov našla v obci Krouna.

Abík (2.8.2010)

Asi roční kříženec, přivezen z Nasavrk, kde zmateně pobíhal po silnici.  Milý, komunikativní. Veselý a kamarádský bafan.

Domov našel ve Slatiňanech.

Štěně ( 2.9.2010)

Asi půlroční štěně. Přivezeno z Obořic.

Štěndo našlo domov na umísťovací výstavě SEN ZVÍŘAT v Praze. Bude bydlet v Hořátvi u Nymburka.

Kelly ( 13.8.2010)

Fena staforda, K lidem moc hodná a hned kamarádská. Přivezena z Honbic.

Kelly bydlí v Chrudimi.

Bak (9.8.2010)

Pes německého ovčáka, přivezen z Chrastu. Asi roční, krásný . Byl odebrán majiteli. Údajně by měl být nedůvěřivý - na útulek ho přivezli uspaného. Po přemlouvání s piškotkama šel Bak na procházku na vodítku. Byl dost nejistý a pořád mě kontrolovatl, co budu dělat. Asi s ním nezacházeli nejlépe. Bázlivý.

Fido (září 2009)

Krásný chlupáč, kříženec střední velikosti. Asi dvouletý hafan. Miluje lidi, ale je náladový. Není vhodný k dětem. Vhodný spíše na zahradu k rodinnému domku. S ostatními zvířaty se jeví v pohodě. Strašně rád se mazlí. Tak, jako Bárník...se ale umí ozvat, když se mu něco nelíbí, proto je vhodný pro majitele, který už pejska měl a má zkušenosti. 

 

Nový domov našel v Radčicích u Skutče.

Jaša ( 21.8.2010)

Asi roční fenka, zřejmě holandský ovčák. Velmi vstříčná, hodná, nekonfliktní, milá. Vděčná za pozornost lidí. U nálezců, kde nějaký čas pobývala, neměla problém ani s dětmi.

Nový domov má v Zaječicích.

Máša (21.7.2010)

Fenka NO, asi 6 let stará. Dle MP byla odebrána majiteli. Je trochu vystrašená. Na vodítku chodí celkem hezky. Umí povel "sedni". S ostatníma hafanama se snáší dobře.


Našla domov v Pohřebačce u Opatovic
Barnabáš (září 2009)

Krásný kříženec střední velikosti. 4-5 let starý. Mazlivý. Vhodný na dvorek či zahradu k rodinnému domku. Pro svou dominantnější povahu není vhodný k dětem. Vhodný pro páníčka, který už pejska měl. Pokud se jde na něj zhurta, tak se mu to nelíbí a dá to najevo. Jistě by byl i dobrým hlídačem na zahradě u rodinného domku. Bárny se taky rád mazlí a je to fajn psík.

 

Nový domov má v Bližňovicích.

Lucky ( 28.5.2010)

Pes, kříženec s delší srstí byl přivezen ze Skutče. Mladý pes asi roční. Kamarádský. Když je vypuštěn z kotce, je jak raketa:-). Jinak je to sympaťák a mazlík.

 

Lucky odjel do Býště

Bill  (9.7.2010)

Asi půlroční štěně křížence bylo přivezeno ze Sezemic 9.7.2010. Může připomínat boxera či ridgebacka. Je to miloučký, kamarádský pes. Doufáme, že na útulku dlouho nepobude a vyhlídne si ho fajn rodinka.

 

Bill našel domov v Chrasti.

Bez fota

Německý ovčák či kříženec NO, nalezen v Miřeticích. Na sobě měl kožený obojek. K lidem je hodný. Milý. Údajně v okolí napadl nějaké ovce.

 

Vyzvedl si ho majitel :-)

Jim  (duben 2010)

Kříženec střední velikosti, taková lištička:-). Je menší a drobnější než ovčák. Asi 1-2 roky starý. Trochu temperamentnější povahy a  vyžaduje si pozornost. Jinak miláček, přátelský a hodný psík. Byl přivezen z Nasavrk.

John (květen 2010)

Pes pravděpodobně krátkosrsté kolie nebo kříženec byl přivezen MP Sezemice. Asi rok starý. Zatím se jeví bezproblémově a zdá se že, je hodný. Mazlík. 

Našel nový domov v Chrasti.

Lex (27.4.2010)

Rezavý oříšek. Byl zřejmě poražený autem. Má malou ranku na boku. Lex je 10-12 let starý - klidný stařík. Vhodný na zahrádku, kde bude mít svůj klid. Našli ho lidé kousek od městyse Žumberk.

Lexík našel domov v Lánech u Chrudimi.

Flip (2.5.2010)

Černý kříženec byl přivezen z Chrudimi. Asi roční pejsek. Hodný, milý, přátelský. Temperamentní psík, trochu nevybouřený.

Našel domov v Lukavici.

Toni (1.6.2010)

Francouzský buldoček, pes. Přivezen ze Sezemic - odchycen 13.5.2010 v 3:00hod na výjezdu ze Sezemic na Staročensko. Černý s bílou náprsenkou. Měl hnědý obojek s přívěskem o očkování. Hodný, milý psík.

Našel domov v Chrudimi.

Dita (6.5.2010)

Jedna ze dvou feneček, které nějaký dobrák přivázal u autobusové zastávky v Lukavici. Kříženka střední velikosti. Zdá se, že jsou obě hodné a tak nějak nechápou, proč jim to vyvedli. Dita je 7-8 let stará. Velmi hodná a klidná fenečka. Vhodná i ke starším lidem. Zatím je dost zaražená. Její psí parťačka už domov našla. Doufáme, že i na Ditu se brzy usměje štěstí a přijdou si pro ni hodní lidé.

Dita našla nový domov v Chrudimi.

Zita (6.5.2010)

Jedna ze dvou feneček, které nějaký dobrák přivázal u autobusové zastávky v Lukavici. Kříženka střední velikosti. Zdá se, že jsou obě hodné a tak nějak nechápou, proč jim to vyvedli. Zituška patří mezi klidnější pejsky. Začíná být i mazlivá. Byla by dobrým společníkem i starším lidem. Je čistotná, takže by mohla bydlet i v bytě.

Našla domov v Pardubicích.

Dixi (22.4.2010)

Asi 1-2 roky starý kříženec střední velikosti. Sympaťák.  Hodný a přátelský. Vhodný na zahrádku. 22.4.2010 byl odchycen v Loučkách, delší dobu pobíhal mezi Vížkami a Loučkami.

Dixi odjel domů do Chrudimi.

Štěnda  (6.5.2010)

2 štěnda - kluci, vypadá to na jezevčíky. Asi 2 měsíce stará štěnda. Našli je lidé za benzinkou u BaB a byla očividně ponechána na pospas.

Jedno ze štěňátek našlo domov ve Včelákově.
Druhé štěňátko odjela taky domů do Slatiňan :-)

Kevin

Asi desetiměsíční pes dobrmana, drobnější. Byl odchycen v obci Kunčí u Slatiňan. Hodný, milý. Umí chodit na vodítku a povel "sedni". Je zřejmé, že byl zvyklý na společnosti lidí. Vrácen z adopce - není vhodný k dětem, nebo je nutné pomalé seznamování.

Našel domov Praze.

Kubík

Asi šestiletý kříženec. Je vhodný na zahradu k rodinnému domku. Ne k dětem. Přátelský, mazlivý. Zdá se, že se mu moc stýská. Byl přivezen z chrudimského útulku. Do útulku dán majiteli.

Vzali si ho zpět domů majitelé.

Bazi

Odchycen 27.3.2010 v Podlíšťanech. Byl bez obojku. K lidem je přátelský. Umí základní povely (lehni, sedni). Pro piškotek udělá cokoliv :-)

Našel domov v Boru u Chroustovic.

Hrubosrstý ohař byl dovezen z obce Dříteč - MP Sezemice. Majitel je údajně známý. Pan starosta bude majitele informovat.

Vyzvednut majitelkou:-)


Viki

Asi roční pes labradora, nebo jeho kříženec Je to temperamentní ďáblík. Kamarádský a hravý psík. Při správném vedení Vám bude skvělým společníkem a parťákem. Je učenlivý a mazel. Byl přivezen ze Sezemic, kde byl odchycen 23.2.2010. Měl modrý silonový obojek bez známky.

Viki odjel do Hrochova Týnce.

Filip

Nalezen 12.3.2010 ve Slatiňanech. Asi roční kříženec jezevčíka. Kamarádský, veselý, hravý. Miluje děti.

Filípek našel domov v Ostravě.

Kikina

Kříženka jezevčíka. Mála milá fenečka. 4-5 let stará. Hodná,přátelská, mazlivá. Přítulná k lidem. S ostatními zvířaty nemá problém. Na vodítku chodí pěkně. Vhodná na zahrádku k rodinnému domku, i do bytu.

Našla domov.

Black

Krásný kříženec ovčáka, větší velikosti. Asi 3 roky starý. Pejsek byl odebraný majiteli.Dobrý hlídač. Není vhodný k domácímu zvířectvu. Vhodný do rodiny s dětmi. Umí povel "sedni", další povely zatím nezná. Black utíká, proto je nutné mít dobře oplocený pozemek, nebo kotec.

Našel domov v Ctětíně u Nasavrk

Brita

Maximálně dvouletá fena německého ovčáka. Nalezena v Sezemicích. Bude se jí líbit na zahradě u rodinného domku. K ostatním psům spíše ne, je žárlivá.

Našla domov v Markovicích.

Bon
Asi 5 let starý kříženec dobrmana. Dobrý hlídač. Zvládá základní povely. S ostatníma pejskama se snáší dobře. Byl by dobrým společníkem i starším lidem.

Našel domov v Kunčí.