Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drak zpravy od majitelu

Zdravíme útuláčky,

tak se Vám zase po roce hlásím :-) Jsem živý a zdravý a paníci mě zatím celkem poslouchají :-D Taky posílám pár foteček, aby jste viděli jak pokračuji v socializaci. S prasátkem Amy u babičky nemám problém....naopak občas se i tulíme. Ale bohužel jsou tam i dva jezevčíci a ti mi nejdou pod nos. Na to, že jsem dvakrát větší a mám tóólik síly si ti dva pěkně vyskakují. No, jsou to ostudy!

S paničkou se v létě chodíme schladit na modřanské přehrady a tak se tak koupeme a najednou k nám běží další bull pejsek. No panička celá poplašená abych se neporval ale já hned věděl, že je to fenečka a moooc pěkná. A co bylo nejlepší? Byla podobně praštěná jako já, takže jsme spolu hned začli blbnout ve vodě a bojovat o klacíky. Asi po hodině, nás s Honey od sebe doslova odtrhnuli. Ale panička teď uvažuje o další člence domácnosti, tak se modlíme aby nám to vyšlo.

A největší překvapení pro nás všechny, vidíte na třetí fotce. To stvořeníčko, téměř stejně vysoké jako já je boerboelík Ronnie a je to PES!!! A já Poslušňák Vzorný jsem si s ním vyrazil na procházku a dokonce jsme spolu blbnuli. Taky jsem se ho snažil naučit plavat ale v létě to bylo ještě nešikovné miminko. Teď má skoro 80kilo a mám z něj respekt :-)

Doufám, že se v Podlíšťanech máte podobně fajn jako já a že je Vás tam pesanů co nejmíň.

Pac a olíznutí posílá
Drak